未分类

De grundlæggende principper for at købe stoffer online-risici – Usa i dag

作者: 2020年5月22日 暂无评论

De grundlæggende principper for at købe stoffer online-risici – Usa i dag

Hvorfor vælge Medsengage & Tilgængelighed til lavprismedicinering? 24/7 online forbrugerassistentløsning Medicin af høj kvalitet til mindst kostbar sats Dispenseret gennem godkendt apotekspartner Receptpligtige og receptpligtige lægemidler, begge er tilgængelige – viagra. Diskret forsendelse og hurtig forsendelse Spar lån ved at købe via vores internetreceptionsservice. Let at købe og også udfylde forarbejdning Vores firma sælger tadacip pris tilladt FDA-medicin samt overholder verdensomspændende lægemiddelkriterier.

Du kan spare tid såvel som penge, når du køber medicin online eller ved hjælp af en postordre-apotek. Men er sælgeren faktisk legitim? Såvel som er medicinen faktisk sikker? Overhold disse forholdsregler for at sikre dig, at du får en aftale. “Hvis det er lige så godt at blive nøjagtig, er det måske,” påpeger Carmen Catizone, virksomhedsleder for National Organization of Panels of Drug Store (NABP).

For eksempel, hvis du generelt betaler $ 100 for din medicin, og du også kan få den til $ 5, skal du passe på. Det antyder muligvis, at lægemidlerne faktisk sælges uden for USA, og de er muligvis ikke godkendt på grund af FDA. Når du besøger en medicinalbutiks internetsted, skal du søge et bånd, der hævder VIPPS.

Hvis et onlineapotek har “. Drug store” i slutningen af ​​sin egen webaftale med, er det faktisk HELT at købe medicin helt sikkert der. Bare påklædning, der overholder lovgivningen kan bruge dette domænenavn. Din forhandler skal være placeret i dette land. Sørg for, at husejeren faktisk er licenseret eller endda tilmeldt på grund af den stat, hvor det er baseret.

Ikke anbefalede websteder – Safe.pharmacy – En oversigt

Du kan desuden prøve at finde licensmæssige relevante oplysninger på apotekets internetside. “Hvis de ikke bemærker det, er det faktisk en indikation,” påpeger Catizone. Du skal have kapacitet til at chatte sammen med en på telefonen, via e-mail eller endda online, nævner Laura E. Knockel, PharmD, en medicinsk hjælpelærer på College of Iowa.

Kontakt farmakologen, hvis du har nogen form for bekymringer, også en lille. Knockel anbefaler, at du ideelt pakker alle dine ordinerede recept i samme apotek. Du får kendskab til din apoteker, og det vil være meget lettere at få problemer, som medicin, som du ikke kan tage alt sammen.

Indstillingen ender med at blive markant almindelig i USA: Kunder skifter faktisk en rejse til sektionapoteket med et klik på verdenswebben, hvor de finder snesevis af internetsider, der sælger receptpligtige lægemidler og forskellige andre sundheds- og wellnessprodukter. En række af disse er juridiske virksomheder, der reelt leverer fordele, personligt privatliv og skjoldene ved konventionelle behandlinger til ordinering af medicin.

Selvom nogle er kendte betydelige apotekskæder, er mange af disse ægte virksomheder faktisk lokale “mama såvel som skiller sig ud” apoteker, der er sammensat for at give deres kunder elektronisk. Men købere skal faktisk være forsigtige med andre, der rent faktisk bruger internettet som en kanal for produkter eller fremgangsmåder, der faktisk i øjeblikket er ulovlige i offline verden.

Hvad søger jeg efter billigere recept online: Tip til at fortælle, hvilken … gør?

Som et eksempel opfordrer nogle websteder kunder bare til at pakke ud et spørgeskema lige inden de bestiller ordinerede medicin, hvor man omgå enhver form for personligt interaktion med en wellness-ekspert. “Denne praksis svækker skjoldene ved en lige klinisk vejledning såvel som fysisk evaluering udført gennem en certificeret wellness-specialist,” siger Jeffrey Shuren, M.D., medicinsk politibetjent i Fda’s Kontor for Politik, Planlægning og også love.

“Websteder, der ordinerer placeret på et sæt spørgsmål rejser ekstra sundheds- og velværeproblemer,” hævder Shuren. “Patienter risikerer at få et uegnet medicin såvel som de kan opgive muligheden for en korrekt diagnose eller anerkendelse af en kontraindikation til medicinen.” Indtil videre har FDA faktisk fået kun et par filer med bivirkninger, der er forbundet med salg af internetmedicin, men i nogle af disse tilfælde nævnes den potentielle fare for at erhverve receptpligtig medicin som en undersøgelse. piller.